SYLWESTER 2022/2023
ZAPRASZAMY NA WSPÓLNE POWITANIE
NOWEGO ROKU W RESTAURACJI HOTELU ATRIUM****
Zabawę poprowadzi DJ „Polski” Kowalski Jacek w akompaniamencie SAKSOFONU
Rozpoczęcie Balu Sylwestrowego: 19:00
Nie czekaj, zarezerwuj już teraz!
tel.: 91 424 35 32 | kom.: 605 885 688
rezerwacja@hotel-atrium.pl
Cena Balu Sylwestrowego w przedsprzedaży – 1100 zł / parę
Możliwość rezerwacji noclegu dla 2 osób w specjalnej cenie:
400 zł – pokój Normal | 430 zł – pokój Studio | 550 zł – Apartament
+ RABAT 50% na 2 dobę hotelową (1-2.01.2023)
Ceny noclegów zawierają:
śniadanie noworoczne oraz późne wymeldowanie (do godz. 13:00)
KOMPOZYCJA PRZYGOTOWANA PRZEZ SZEFA KUCHNI RESTAURACJI ATRIUM::
MENU SERWOWANE NA POCZĄTEK:
ROLADKA Z MUSEM Z WĘDZONEGO PSTRĄGA I ŁOSOSIA
podana z tostem, jajkiem przepiórczym i masłem rakowym
KREM KREWETKOWY
podany z krewetką, bitą śmietaną, cytryną, palonym porem
ROLADA Z CIELĘCINY W SOSIE BOROWIKOWYM
Rolada nadziewana grzybami leśnymi, ziemniaki parisienne, warzywa pieczone
MENU SERWOWANE (ok. 23:00):
PODPALANA SZYNKA WIEPRZOWA
podana w całości z kremowym sosem chrzanowo-żurawinowym
BUFER GORĄCY (po północy):
PICCATA MILANESE
PAŁKI Z KURCZAKA NA OSTRO
MAKARON PENNE W SOSIE WARZYWNYM Z OWOCAMI MORZA
ZAPIEKANY BAKŁAŻAN
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:
ROLADKA Z CUKINIĄ MARYNOWANĄ, POMIDOREM SUSZONYM I KOZIM SEREM
TERINA Z GRILLOWANYCH WARZYW I DIPEM ZIOŁOWYM
BURATTA Z MARYNOWANYM FENKUŁEM
WARIACJA Z KALAFIORA
KREWETKI Z GRILLA
PASZTET Z KACZKI Z MUSEM Z GĘSICH WĄTRÓBEK
BUFET SŁODKI
NAPOJE
W CENIE (NA PARĘ):
2 X 0,5L WÓDKI GESSLER LUB 0,7L WHISKY CHIVAS REGAL
LUB 3 BUT. PORTUGALSKIEGO WINA 0,75L
NAPOJE ZIMNE: COLA, FANTA SPRITE, WODA B/O
NAPOJE GORĄCE: KAWA, HERBATA B/O
O PÓŁNOCY: LAMPKA PROSECCO