Atrium

Register Form

A password will be e-mailed to you.

Wesele Hotel Atrium Szczecin

Zapraszamy do zorganizowania wyjątkowego przyjęcia weselnego w Hotelu Atrium. Dzięki nam Twoje wesele będzie zorganizowane na najwyższym poziomie.

Z przyjemnością zorganizujemy zarówno małą uroczystość, jak i duże wesele – w miłej, i rodzinnej atmosferze.
Jasne pastelowe barwy w eleganckich wnętrzach zabytkowej willi są idealną oprawą dla uroczystego przyjęcia, jakim jest wesele.

Sala restauracyjna

Restauracja Hotelu Atrium organizuje przyjęcia weselne do 75 osób z miejscem do tańca. Szczegóły dotyczące wesela – menu, wystroju, wymagań i marzeń Państwa Młodych – ustalamy z każdą parą indywidualnie – toteż wesele w Hotelu Atrium jest jak z bajki. Zapewniamy także dekorację sali – kwiaty, przystrojenie stołów oraz całych wnętrz. Oferujemy profesjonalną obsługę kelnerską oraz doskonałych kucharzy, a niezawodni organizatorzy pozostają do dyspozycji najważniejszych osób wyjątkowego weselnego dnia – Pary Młodej.

Dodatkowo, by jeszcze lepiej pomóc w organizacji wesela polecamy i od lat współpracujemy ze sprawdzonymi na takich imprezach zespołami muzycznymi oraz prezenterami muzyki. Z radością przyjmiemy również muzyków wybranych i zaproszonych przez Parę Młodą.

Sala bankietowa

Jesteśmy przekonani, że nasza sala bankietowa spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagającej pary młodej. Doskonała na mniejsze wesele. Mieści przy stole w kształcie litery U do 50 osób, natomiast przy dużym prostokątnym stole – do 30 osób. Przylegająca do niej mniejsza salka kominkowa, podczas przyjęć weselnych służy jako taneczna.

Sala bankietowa wraz z kominkową znajdują się w dolnej części budynku Hotelu Atrium. Dzięki temu zapewnia gościom 100% prywatności, ze względu na brak bezpośredniego sąsiedztwa głównego holu. W dolnej części budynku znajdują się również toalety oraz szatnia, stamtąd też do wyższych kondygnacji Gości zawozi winda.

Organizujemy przyjęcia weselne już od 145 zł na osobę. Szczegóły menu ustalamy z każdym indywidualnie.

W zależności od wybranego menu, w cenie zawarte są: 3 gorące posiłki, bogaty zestaw zimnych przekąsek, napoje bezalkoholowe, napoje gorące, ciasta, owoce, tort weselny, sala na wyłączność, dekoracje w postaci kompozycji świeżych kwiatów na stołach, świece w kielichach, stoły nakryte obrusami, udekorowane organzą.

Przywileje Młodej Pary:
– pokój dla Młodej Pary gratis – ( wesele powyżej 50 osób)
– dla gości weselnych pokoje w cenie:
* pokój dwuosobowy typu Normal Superior – od 270 zł za nocleg ze śniadaniem,
* pokój dwuosobowy typu Studio – od 290 zł za nocleg ze śniadaniem,
– własny alkohol lub 50% rabatu na alkohol zakupiony w restauracji
– własne ciasta, tort i owoce

Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 1000 zł.

Oferta weselna – plik PDF

WESELE SZCZECIN 145 ZŁ / OSOBĘ

Powitanie chlebem i solą, kieliszkiem wódki i wody.

OBIAD – menu serwowane

Zupa: 1 zupa do wyboru

  • Rosół z makaronem z kawałkami z kurczaka
  • Zupa cebulowa z grzankami serowymi
  • Krem pomidorowy

Danie główne: 1 danie do wyboru

  • Filet z kurczaka zapiekany z serem mozzarella, podany z ryżem i brokułami z wody
  • Dwa kawałki schabu z sosem pieczarkowym, podane z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i bukietem warzyw
  • Tradycyjny kotlet schabowy panierowany, z pieczarkami, ziemniakami podsmażanymi i zastawem surówek
  • Schab pieczony z sosem myśliwskim podany z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i sałatką sezonową lub zestawem surówek
  • Karkówka pieczona z czosnkiem i rozmarynem z sosem pieczeniowym ziemniakami pieczonymi i buraczkami

II ciepły posiłek (ok. 22:30):

  • szaszłyki drobiowe
  • skrzydełka pieczone na ostro

III ciepły posiłek(ok. 1.30 – na bufecie):

  • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Barszcz czysty

Zestaw zimnych przekąsek:

  • Schab pieczony ze śliwkami
  • Schab pieczony z morelą
  • Galantyna z kurczaka
  • Galaretki drobiowe
  • Schab po warszawsku
  • Ryba po grecku
  • Śledzie w śmietanie z jabłkami
  • Sałatka jarzynowa
  • Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
  • Sałatka a’la grecka z serem feta
  • Karkówka pieczona
  • Jajka faszerowane

Napoje:

  • 1 litr napoju zimnego ( soki owocowe, coca cola)
  • Woda mineralna niegazowana w dzbankach z cytryną – bez ograniczenia
  • Kawa, herbata – bez ograniczenia
WESELE SZCZECIN 185 ZŁ / OSOBĘ

Powitanie chlebem i solą, kieliszkiem wódki i wody.

OBIAD – menu serwowane

Zupa: 1 zupa do wyboru

  • Rosół z makaronem z kawałkami z kurczaka
  • Bulion “Straciatelle” – wrzący bulion z ubitym jajkiem z parmezanem
  • Bulion wołowy z pierożkami tortellini
  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

Danie główne: 1 danie do wyboru

  • Filet z kurczaka z sosem szpinakowo – śmietanowym, podany z ziemniakami pieczonymi i sałatką sezonową
  • Filet z kurczaka w sosie porowo-winnym, podany z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i sałatką sezonową
  • Dwa kawałki schabu z sosem pieczarkowym, podane z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i bukietem warzyw
  • Schab pieczony z sosem myśliwskim, podany z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i sałatką sezonową lub zestawem surówek

II ciepły posiłek (ok. 22:30): Kompozycja

  • Bakłażan zapiekany z szynką i serem mozarella
  • Naleśniki nadziewane serem ricotta i szpinakiem podane w sosie carbonara

III ciepły posiłek(ok. 1.30 – na bufecie):

  • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Barszcz z pasztecikiem

Zestaw zimnych przekąsek:

  • Schab pieczony ze śliwkami
  • Schab pieczony z morelą
  • Galantyna z kurczaka
  • Galaretki drobiowe
  • Schab po warszawsku
  • Ryba po grecku
  • Śledzie w śmietanie z jabłkami
  • Sałatka jarzynowa
  • Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym
  • Sałatka a’la grecka z serem feta
  • Karkówka pieczona
  • Jajka faszerowane

Napoje:

  • 1 litr napoju zimnego ( soki owocowe, coca cola)
  • Woda mineralna niegazowana w dzbankach z cytryną – bez ograniczenia
  • Kawa, herbata – bez ograniczenia

Bufet słodkości:

  • 4 rodzaje ciast bankietowych
  • Patera ze świeżymi owocami
  • Tort weselny
WESELE SZCZECIN 195 ZŁ / OSOBĘ

Powitanie chlebem i solą, kieliszkiem wódki i wody.

OBIAD – menu serwowane

Zupa: 1 zupa do wyboru

  • Rosół z makaronem z kawałkami z kurczaka
  • Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
  • Bulion wołowy z pierożkami tortellini
  • Krem ze świeżych pomidorów

Danie główne: 1 danie do wyboru

  • Filet z kurczaka w sosie borowikowo – śmietanowym podany z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i sałatką sezonową
  • Schab z szynką parmeńską duszony w sosie winnym podane z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i zieloną sałatą z oliwkami
  • Dwa kawałki schabu duszone w sosie gorgonzola podane z ziemniakami z wody i szpinakiem
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym podane z ziemniakami pieczonymi i sałatką sezonową
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie z trzech rodzajów pieprzu podane z ziemniakami podsmażanymi z cebulką i warzywami z wody

II ciepły posiłek (ok. 22:30):

  • Szynka wieprzowa pieczona w całości – krojona przez Szefa Kuchni przy gościach
  • Żurawina z chrzanem
  • Ziemniaki pieczone

III ciepły posiłek(ok. 1.30 – na bufecie):

  • Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
  • Zupa gulaszowa

Zestaw zimnych przekąsek:

  • Schab pieczony ze śliwkami
  • Schab pieczony z morelą
  • Galantyna z kurczaka
  • Mozzarella z pomidorami
  • Schab po warszawsku z nadzieniem chrzanowym
  • Ryba po grecku
  • Śledzie w śmietanie z jabłkami
  • Sałatka jarzynowa
  • Roladki z rostbeefu z marynowanymi warzywami
  • Sałatka grecka z serem feta
  • Karkówka pieczona
  • Jajka faszerowane
  • Tatar z łososia norweskiego
  • Tatar wołowy

Napoje:

  • 1 litr napoju zimnego ( soki owocowe, coca cola)
  • Woda mineralna niegazowana w dzbankach z cytryną – bez ograniczenia
  • Kawa, herbata – bez ograniczenia

Bufet słodkości:

  • 4 rodzaje ciast bankietowych
  • Patera ze świeżymi owocami
  • Tort weselny
Facebook Hotel Atrium