Atrium
SYLWESTER 2021/2022

ZAPRASZAMY NA WSPÓLNE POWITANIE Z MUZYKĄ NA ŻYWO
NOWEGO ROKU W RESTAURACJI HOTELU ATRIUM****

Rozpoczęcie Balu Sylwestrowego: 20:00

Nie czekaj, zarezerwuj już teraz!
tel.: 91 424 35 32 | kom.: 605 885 688
rezerwacja@hotel-atrium.pl

Cena Balu Sylwestrowego – 980 zł / parę

Możliwość rezerwacji noclegu dla 2 osób w specjalnej cenie:

390 zł – pokój Standard | 420 zł – pokój Studio | 540 zł – Apartament

+ RABAT 50% na 2 i 3 dobę hotelową

Ceny noclegów zawierają:
śniadanie noworoczne oraz późne wymeldowanie (do godz. 13:00)

W CENIE BALU SYLWESTROWEGO:

ZIMNE OGNIE , POKAZ SZTUCZNYCH OGNI, WYSTRZAŁOWY POKAZ BARMAŃSKI
ORAZ SPECJALNIE PRZYGOTOWANE PRZEZ NASZEGO SZEFA KUCHNI MENU NA TĄ OKAZJĘ:

MENU SERWOWANE NA POCZĄTEK:

VITELLO TONATO

kompozycja cielęciny, rostbefu, musu z gęsich wątróbek

KREM Z BIAŁYCH WARZYW

podany z chipsem z topinamburu i oliwą truflową

POLĘDWICA WOŁOWA „WELLINGTON”

Polędwica wołowa pieczona w cieście francuskim, podana z sosem smardzowym,
ziemniakami parisienne oraz pieczonymi warzywami

MENU SERWOWANE (ok. 23:00):

PIECZONA SZYNKA WIEPRZOWA

podana z kremowym sosem chrzanowo-żurawinowym

ROSTBEF PIECZONY

podany z sosem musztardowo-pieprzowym

BUFER GORĄCY (po północy):

NOGA Z KACZKI KONFITOWANA, ZAPIEKANY BAKŁAŻAN,

KARKÓWKA Z DZIKA W SOSIE GRZYBOWYM, PENNE PRIMAVERA,

WŁOSKIE KOPYTKA, RATATOUILLE WARZYWNE

BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:

ŁOSOŚ MARYNOWANY W ZIELONYM PIEPRZU, SANDACZ W GALARECIE,

ZESTAW MIĘS PIECZYSTYCH, SUSHI, TERRINE Z ŁOSOSIA,

MARYNOWANE KALMARY, SAŁATKI,

ANTIPASTI Z GRILLOWANYCH WARZYW, WĘDLIN I WŁOSKICH SERÓW

BUFET SŁODKI

NAPOJE

W CENIE (NA PARĘ):
2 X 0,5L WÓDKI LUB 0,7L WHISKY CHIVAS REGAL
LUB 3 BUT. WINA 0,75L

NAPOJE ZIMNE: COLA, FANTA SPRITE, WODA B/O

NAPOJE GORĄCE: KAWA, HERBATA B/O

O PÓŁNOCY: LAMPKA PROSECCO

Facebook Hotel Atrium