SYLWESTER 2021/2022
ZAPRASZAMY NA WSPÓLNE POWITANIE Z MUZYKĄ NA ŻYWO
NOWEGO ROKU W RESTAURACJI HOTELU ATRIUM****
Rozpoczęcie Balu Sylwestrowego: 20:00
Nie czekaj, zarezerwuj już teraz!
tel.: 91 424 35 32 | kom.: 605 885 688
rezerwacja@hotel-atrium.pl
Cena Balu Sylwestrowego – 980 zł / parę
Możliwość rezerwacji noclegu dla 2 osób w specjalnej cenie:
390 zł – pokój Standard | 420 zł – pokój Studio | 540 zł – Apartament
+ RABAT 50% na 2 i 3 dobę hotelową
Ceny noclegów zawierają:
śniadanie noworoczne oraz późne wymeldowanie (do godz. 13:00)
W CENIE BALU SYLWESTROWEGO:
ZIMNE OGNIE , POKAZ SZTUCZNYCH OGNI, WYSTRZAŁOWY POKAZ BARMAŃSKI
ORAZ SPECJALNIE PRZYGOTOWANE PRZEZ NASZEGO SZEFA KUCHNI MENU NA TĄ OKAZJĘ:
MENU SERWOWANE NA POCZĄTEK:
VITELLO TONATO
kompozycja cielęciny, rostbefu, musu z gęsich wątróbek
KREM Z BIAŁYCH WARZYW
podany z chipsem z topinamburu i oliwą truflową
POLĘDWICA WOŁOWA „WELLINGTON”
Polędwica wołowa pieczona w cieście francuskim, podana z sosem smardzowym,
ziemniakami parisienne oraz pieczonymi warzywami
MENU SERWOWANE (ok. 23:00):
PIECZONA SZYNKA WIEPRZOWA
podana z kremowym sosem chrzanowo-żurawinowym
ROSTBEF PIECZONY
podany z sosem musztardowo-pieprzowym
BUFER GORĄCY (po północy):
NOGA Z KACZKI KONFITOWANA, ZAPIEKANY BAKŁAŻAN,
KARKÓWKA Z DZIKA W SOSIE GRZYBOWYM, PENNE PRIMAVERA,
WŁOSKIE KOPYTKA, RATATOUILLE WARZYWNE
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:
ŁOSOŚ MARYNOWANY W ZIELONYM PIEPRZU, SANDACZ W GALARECIE,
ZESTAW MIĘS PIECZYSTYCH, SUSHI, TERRINE Z ŁOSOSIA,
MARYNOWANE KALMARY, SAŁATKI,
ANTIPASTI Z GRILLOWANYCH WARZYW, WĘDLIN I WŁOSKICH SERÓW
BUFET SŁODKI
NAPOJE
W CENIE (NA PARĘ):
2 X 0,5L WÓDKI LUB 0,7L WHISKY CHIVAS REGAL
LUB 3 BUT. WINA 0,75L
NAPOJE ZIMNE: COLA, FANTA SPRITE, WODA B/O
NAPOJE GORĄCE: KAWA, HERBATA B/O
O PÓŁNOCY: LAMPKA PROSECCO